Ερυθροσ Αστερασ Παναθηναικοσ / 2lyjdd5g8c61zm : Δεν μπόρεσε να περιορίσει τον.

Ματς με αντίπαλο τον ερυθρό αστέρα στο βελιγράδι (4/11, 19:00). Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο αλεξάντερ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί με το 90% της χωρητικότητας του γηπέδου. Τέλος της πρώτης περιόδου, ο. Τηλεοπτικά από το novasports 2.

Ματς με αντίπαλο τον ερυθρό αστέρα στο βελιγράδι (4/11, 19:00). Ery8ros Asteras Pana8hnaikos Prognwstika Eyrwligka 30 12 Hb
Ery8ros Asteras Pana8hnaikos Prognwstika Eyrwligka 30 12 Hb from hellasbet.com
Ο παναθηναϊκός θα κυνηγήσει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό «γολγοθά» της euroleague. Ο αγώνας θα διεξαχθεί με το 90% της χωρητικότητας του γηπέδου. Δεν μπόρεσε να περιορίσει τον. Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο αλεξάντερ. Τέλος της πρώτης περιόδου, ο. Τηλεοπτικά από το novasports 2. Ματς με αντίπαλο τον ερυθρό αστέρα στο βελιγράδι (4/11, 19:00).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με το 90% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με το 90% της χωρητικότητας του γηπέδου. Ματς με αντίπαλο τον ερυθρό αστέρα στο βελιγράδι (4/11, 19:00). Τέλος της πρώτης περιόδου, ο. Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο αλεξάντερ. Δεν μπόρεσε να περιορίσει τον. Ο παναθηναϊκός θα κυνηγήσει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό «γολγοθά» της euroleague. Τηλεοπτικά από το novasports 2.

Δεν μπόρεσε να περιορίσει τον. Τέλος της πρώτης περιόδου, ο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί με το 90% της χωρητικότητας του γηπέδου. Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο αλεξάντερ. Τηλεοπτικά από το novasports 2.

Ματς με αντίπαλο τον ερυθρό αστέρα στο βελιγράδι (4/11, 19:00). Ery8ros Asteras Pana8hnaikos Me Goyait Kai Papapetroy Alla Xwris Nentobits Sto Beligradi
Ery8ros Asteras Pana8hnaikos Me Goyait Kai Papapetroy Alla Xwris Nentobits Sto Beligradi from www.newsit.gr
Δεν μπόρεσε να περιορίσει τον. Ο παναθηναϊκός θα κυνηγήσει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό «γολγοθά» της euroleague. Ματς με αντίπαλο τον ερυθρό αστέρα στο βελιγράδι (4/11, 19:00). Ο αγώνας θα διεξαχθεί με το 90% της χωρητικότητας του γηπέδου. Τηλεοπτικά από το novasports 2. Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο αλεξάντερ. Τέλος της πρώτης περιόδου, ο.

Τέλος της πρώτης περιόδου, ο.

Ματς με αντίπαλο τον ερυθρό αστέρα στο βελιγράδι (4/11, 19:00). Τέλος της πρώτης περιόδου, ο. Δεν μπόρεσε να περιορίσει τον. Ο αγώνας θα διεξαχθεί με το 90% της χωρητικότητας του γηπέδου. Ο παναθηναϊκός θα κυνηγήσει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό «γολγοθά» της euroleague. Τηλεοπτικά από το novasports 2. Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο αλεξάντερ.

Ο παναθηναϊκός θα κυνηγήσει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό «γολγοθά» της euroleague. Δεν μπόρεσε να περιορίσει τον. Τηλεοπτικά από το novasports 2. Ματς με αντίπαλο τον ερυθρό αστέρα στο βελιγράδι (4/11, 19:00). Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο αλεξάντερ.

Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο αλεξάντερ. 0iixuwb50gmw4m
0iixuwb50gmw4m from onsports.bbend.net
Ο αγώνας θα διεξαχθεί με το 90% της χωρητικότητας του γηπέδου. Ματς με αντίπαλο τον ερυθρό αστέρα στο βελιγράδι (4/11, 19:00). Δεν μπόρεσε να περιορίσει τον. Τηλεοπτικά από το novasports 2. Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο αλεξάντερ. Τέλος της πρώτης περιόδου, ο. Ο παναθηναϊκός θα κυνηγήσει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό «γολγοθά» της euroleague.

Ματς με αντίπαλο τον ερυθρό αστέρα στο βελιγράδι (4/11, 19:00).

Ματς με αντίπαλο τον ερυθρό αστέρα στο βελιγράδι (4/11, 19:00). Τέλος της πρώτης περιόδου, ο. Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο αλεξάντερ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί με το 90% της χωρητικότητας του γηπέδου. Ο παναθηναϊκός θα κυνηγήσει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό «γολγοθά» της euroleague. Δεν μπόρεσε να περιορίσει τον. Τηλεοπτικά από το novasports 2.

Ερυθροσ Αστερασ Παναθηναικοσ / 2lyjdd5g8c61zm : Δεν μπόρεσε να περιορίσει τον.. Ο αγώνας θα διεξαχθεί με το 90% της χωρητικότητας του γηπέδου. Τηλεοπτικά από το novasports 2. Δεν μπόρεσε να περιορίσει τον. Ματς με αντίπαλο τον ερυθρό αστέρα στο βελιγράδι (4/11, 19:00). Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο αλεξάντερ.

LihatTutupKomentar